The Wiki for Tale 7 is in read-only mode and is available for archival and reference purposes only. Please visit the current Tale 11 Wiki in the meantime.

If you have any issues with this Wiki, please post in #wiki-editing on Discord or contact Brad in-game.

Main Page/hu

From ATITD7
Jump to navigationJump to search

Egyiptomban a pontos idő és dátum : time.php.png?gameid=ATITD6.A&ft=.png ?

A valós pontos idő és dátum : http://wwp.greenwichmeantime.com/info/current-time.htmIsten hozott... (You are Welcome!)

Üdvözöllek a A Tale in the Desert játék wiki oldalán. Ezt a wikit a játékosok hozták létre,hogy érthetőbbé tegyék a játékot a kezdők részére és segítsék a haladókat a fejlesztések,kutatások előrehaladásában. A wiki oldalai nyitva állnak mindenki előtt új oldalak nyitásához vagy a meglévők további szerkesztéséhez. A legfontosabb dolgok rögtön az első oldalról elérhetők. Található itt útmutatás (Guides) a megtanult képzettségek (Skills) és elsajátított technológiák (Technologies) használatához, térkép (Atlas) a játékszintéren való eligazodáshoz-tájolódáshoz,vagy épp hivatkozás a felhasználók (Users) saját oldalaikhoz,melyben rövid ismertetőt adnak önmagukról vagy épp tájékoztatást a közösségükről (Guilds),esetenként pedig a jegyzeteikbe nyerünk bepillantást.

A játék az MMO-RPG jegyeit mutatja,de rögtön az elején szeretném leszögezni,hogy semmiféle harc,csata,fegyverkezés vagy vér nem található benne. Röviden : a játék az ókori Egyiptom életébe röpíti a játékost,ahol is egy városlakó bőrébe bújva élheti át a vidék mindennapjait. Kemény munkával kell előállítani a nyersanyagokat (Resources),amikből építményeket (Buildings) tudunk egyedül vagy segítséggel megépíteni,és azokból összetetteb-bonyolultabb nyersanyagokat állíthatunk elő,amikkel aztán tovább fejleszthetjük képességeinket. Fejlettségi szintünket a játékba tesztek (Tests) teljesítésével tudjuk emelni. Itt jegyezném meg a játék legfontosabb részét,miszerint egyedül ebben a játékban nem lehet érvényesülni. A tesztek nagyrészében nem az egyén,hanem a közösség összehangolt munkája,cselekedete viszi tovább a játék folyamatát,és emeli magasabb szintre az egyént a fejlődésben. Itt nincs kereskedelem a szó szoros értelmében. Nincs pénz,amiért vásárolni lehetne. A legnagyobb fizetőeszköz itt az önzetlenség,az odaadás és a segítségnyújtás... A játékon belül főként angol nyelven tudunk kommunikálni,de találhatunk kimondottan nyelvspecifikus közösséget. Itt említeném meg szerény anyanyelvünket összefogó kis közösséget a Magyarok Guild-ot.
A játékban található angol - magyar szópárokat a szótár oldalon találjátok.
A játék kliensprogramja letölthető Windows MacOSX és Linux operációs rendszerekre egyaránt. A kliensprogram kevesebb,mint 250MB. Különösebb regisztráció nem szükséges,egy account létrehozása csupán a nem (férfi/nő) kiválasztásából,egy felhasználónév és jelszó megadásából áll. Az új karakter létrehozása és az első belépés után 24 óra online játékidő (tehán NEM 1 nap!!!) áll rendelkezésünkre ingyen kipróbálni a játékot. 24 óra online játékidő elteltével a játék már havidíjas,melynek összege 13.95 $.

A játék a Welcome to Egypt feladatsorozattal kezdődik,mely végigvezet minket a kezdeti lépésektől,elmagyarázza a játék alapjait,és bevezet minket a közösség életébe.

Amennyiben a leírás alapján kedvet kapsz a játékhoz,bátran kezdj bele. Keress rám a játékban (/info nochadlee) vagy kérdezz tőlem online (/chat nochadlee),amennyiben épp nem vagyon online,úgy a következő bejelentkezésemkor mindenképp válaszolok. A parancsokat a chat ablakba kell beírni (jobb alsó sarok) és természetesen a zárójelek nélkül ().

...Egyiptom vár Rád!!! (...Egypt is waiting for you!!!)